RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger-press mot Pires

(Reuters / Scanpix)
Sist oppdatert:
Arsene Wenger har fortalt Robert Pires at midtbanestjernen bare vil få et tilbud om en ettårs forlengelse av kontrakten med Arsenal.

Spekulasjonene om 32-åringens fremtid i London-klubben har vært mange i det siste, med skotske Rangers som siste klubb på banen. Pires ønsker å sikre seg en langtidskontrakt med Arsenal, og han har tidligere takket nei til en forlenget kontrakt på 12 måneder.

Men Wenger insisterer på at Arsenal vil fortsette sin politikk med å tilby spillere over 30 år ett års forlengelser.

Den franske manageren tror fortsatt at Pires har en rolle å spille i klubben, men det spørs om en slik kontrakt vil være godt nok for Pires.

- Han er i en alder nå der han kunne tenke seg en treårskontrakt. Det ville jeg også hadde jeg vært i hans sted. Men han får ett år. Vi holder oss til politikken vår for eldre spillere. Vi tilbyr han et godt år, og så er det opp til han å bestemme seg for om han vil bli eller ikke, sier Wenger til SkySports.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere