RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger selger ikke benket stjernetrio


SELGER IKKE: Arsenal-manager Arsene Wenger sier at han ikke kommer til å selge Theo Walcott, Jack Wilshere og Olivier Giroud.
SELGER IKKE: Arsenal-manager Arsene Wenger sier at han ikke kommer til å selge Theo Walcott, Jack Wilshere og Olivier Giroud. Foto: Dylan Martinez (Reuters / NTB scanpix)
Arsenal kommer ikke til å selge Olivier Giroud, Jack Wilshere eller Theo Walcott i overgangsvinduet i januar, sier manager Arsène Wenger.

Trioen har ikke startet en eneste ligakamp for den engelske fotballstorheten så langt denne sesongen, men har i stedet fått noen innhopp i ligacupen og europaligaen.

Nå kan landslagsplassene før VM stå i fare for både Giroud (Frankrike), Wilshere og Walcott (England), men det er ikke noe som bekymrer Wenger.

- De må ta sine avgjørelser, jeg må ta mine. Jeg kan ikke tenke for mye på landslagenes interesser, men ta vare på mitt eget lag, sa Wenger da han møtte pressen før europaligakampen mot BATE Borisov.

Tidligere har den franske manageren sagt at heller ikke stjernene Alexis Sánchez eller Mesut Özil, som begge er på utgående kontrakt, kommer til å selges i januar.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere