RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger spår rolig overgangsvindu

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Den hardt pressede Arsenal-sjefen vil utvikle egne spillere.

Arsenal-sjef Arsène Wenger (63) vil holde seg til klubbens tradisjoner og avle egne talenter fremfor å bruke mye penger på overgangsmarkedet i januar.

Tirsdag røk Arsenal ut av ligacupen etter et noe pinlig tap for Bradford. Laget har også mistet flere spillere det siste året, blant andre Samir Nasri, Cesc Fàbregas og Robin van Persie. Nå kan også Theo Walcott forsvinne fra londonklubben.

Til tross for dette vil ikke Wenger bruke store summer når overgangsvinduet åpner på nyåret.

– Min visjon er å fortsette med produseringen av klubbens egne spillere. Jeg vil kjøpe spillere på toppnivå utenfra, men hovedsakelig skal vi dyrke egne talenter, sier han.

Arsenal har ikke tatt et eneste trofé på de siste sju sesongene, og det skuffende resultatet i ligacupen har ikke styrket Wengers stilling som Arsenal-sjef.

– Jeg føler alltid press, noe som er naturlig i denne idretten for tiden. Samtidig ser jeg på meg selv som ansvarlig for hvordan denne klubben har utviklet seg. Jeg har vært her i 16 år og er en del av historien, sier franskmannen. (©NTB)

LES FLERE SAKER:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere