*Nettavisen* Sport.

Wenger støtter van Gaal: - Respektløst

Arsenal-manager Arsène Wenger går onsdag ut og forsvarer den hardt pressede Manchester United-manageren Louis van Gaal. Så kan man jo spørre seg om det er et godt tegn at en rival liker det konkurrenten holder på med ... Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Arsenal-manager Arsène Wenger går onsdag ut og forsvarer den hardt pressede Manchester United-manageren Louis van Gaal.

23.12.15 14:56

I et intervju onsdag sier han at britiske mediers spekulasjon rundt Manchester United-managerens framtid er direkte respektløs. Han ville derfor ikke si noe om van Gaals framtid, og om at United-manageren kanskje kan bli erstattet med den nylig sparkede Chelsea-manageren José Mourinho.

– Jeg vil ikke gå inn i all verdens spekulasjoner. Personlig har jeg stor respekt for Louis van Gaal, og synes at det som skjer for tiden er respektløst. Denne fyren har jobbet i over 30 år med fotball, og han har levert utrolig bra kvalitet på den jobben, sa Wenger.

Rundt sparkingen av José Mourinho i Chelsea i forrige uke hadde han dette å si:

– Det meste er sagt og gjort, og jeg vil ikke tillegge noe som helst. Jeg vil ikke at noen skal miste jobben, og min personlige mening er at det alltid er synd når det skjer, sa franskmannen som har vært Arsenal-manager siden 1996.

Wenger ønsker også spanjolen Pep Guardiola velkommen til Premier League, men vil ikke være med på å spå noen andre manageres framtid. Det spekuleres kraftig i om Guardiola skal erstatte Manuel Pellegrini i Manchester City.

Arsenal slo City 2-1 mandag. I det hektiske juleprogrammet skal Arsenal først ut mot Southampton borte 2. juledag. Med seier vil The Gunners overta tabelltoppen hvis Leicester samtidig taper poeng mot Liverpool.

Mandag tar laget imot Bournemouth på The Emirates Stadium. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag