RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger stresser ikke med sommerkjøp

IKKE KJØPEGAL: Arsene Wenger.
IKKE KJØPEGAL: Arsene Wenger. Foto: John Sibley (Reuters)
Arsenal-manager Arsène Wenger avviser at klubben vil starte jakten på nye spillere så fort årets sesong er over.

Manchester United har allerede gjort sommerens første handel. Torsdag ble den nederlandske 21-åringen Memphis Depay klar for Old Trafford-klubben. I Arsenal har man det ikke like travelt med å slanke bankkontoen.

Manager Wenger hevder i stedet at fjorårets kjøp av Alexis Sánchez fra Barcelona viser at det ikke er noen vits i å forhaste seg.

- Viktigere enn å handle tidlig, er det å handle riktig. Det handler om å ta de riktige avgjørelsene, sier franskmannen ifølge Reuters.

Laget hans ligger i øyeblikket på andreplass i Premier League og har i tillegg én kamp til gode på sølvrival Manchester City. Mandag kommer middelhavsfarer Swansea på besøk til London.

- Noen ganger kommer sjansene (til å kjøpe spillere) tidlig. I fjor signerte vi Alexis midt i overgangsvinduet, sier Wenger.

- Du må gripe mulighetene når de dukker opp, men det handler ikke bare om egne ønsker. Noen ganger handler det om den klubben som skal selge også, tilføyer han.

Igjen bruker han Sanchez-handelen som eksempel.

- Alexis ble tilgjengelig fordi de (Barcelona) kjøpte Luis Suárez. De kunne ikke kjøpe Suárez før i begynnelsen av juli, så du må alltid være på alerten og klar til å handle, sier Wenger.

Franskmannen legger ikke skjul på at hans egen stall allerede er av høyeste kvalitet, og at ikke hvem som helst kan komme inn og forsterke laget.

I tiden som kommer håper Wenger å forlenge kontrakten med Theo Walcott. Den skadeplagede midtbanespillerens nåværende avtale utløper etter neste sesong.

- Han ser ut til å ville bli her og jeg ønsker å ha ham, så får vi se hva som skjer, sier Wenger. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere