Gå til sidens hovedinnhold

Wenger tvilte før han hentet Flamini

- Jeg var skeptisk til å hente ham, innrømmer franskmannen.

Mathieu Flamini kom i sommer tilbake til Arsenal etter fem år i Milan. Manager Arsène Wenger innrømmer at han var skeptisk til midtbanespilleren.

29 år gamle Flamini gikk til Milan fra Arsenal som Bosman-spiller i 2008. Han hadde nettopp hatt en kanonsesong for London-klubben, men lot seg lokke til Milan og Serie A.

I sommer gikk kontrakten hans ut, og etter å ha trent noen uker med Arsenal, ble han enig med klubben om en kontrakt.

Wenger innrømmer at han egentlig ikke hadde tenkt til å gi Flamini sjansen i Arsenal igjen. Han var nemlig meget irritert på spilleren da han gikk gratis fra klubben for fem år siden.

– For det første tror jeg han skjønte hva han hadde her i Arsenal. Når du er ung kan det være vanskelig å forstå. Jeg var skeptisk til å hente ham tilbake, men han var så oppriktig når han sa han ville spille den type fotball vi spiller. Han ville hjelpe oss med å vinne. Han overbeviste meg med innstillingen og viljen på trening, sier Wenger ifølge klubbens eget nettsted.

Flamini kom opprinnelig fra Marseille i 2004, og han spilte over 150 kamper for Arsenal før han dro til Italia i 2008.

Wenger tror 29-åringen blir en viktig brikke på Arsenals midtbane. Han er én av få midtbanespillere i stallen med defensive fibrer.

– Han blir utrolig viktig med tanke på balansen i laget, sier Wenger. (©NTB)

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus