RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty / All Over Press

Wenger tvilte før han hentet Flamini

Sist oppdatert:
- Jeg var skeptisk til å hente ham, innrømmer franskmannen.

Mathieu Flamini kom i sommer tilbake til Arsenal etter fem år i Milan. Manager Arsène Wenger innrømmer at han var skeptisk til midtbanespilleren.

29 år gamle Flamini gikk til Milan fra Arsenal som Bosman-spiller i 2008. Han hadde nettopp hatt en kanonsesong for London-klubben, men lot seg lokke til Milan og Serie A.

I sommer gikk kontrakten hans ut, og etter å ha trent noen uker med Arsenal, ble han enig med klubben om en kontrakt.

Wenger innrømmer at han egentlig ikke hadde tenkt til å gi Flamini sjansen i Arsenal igjen. Han var nemlig meget irritert på spilleren da han gikk gratis fra klubben for fem år siden.

– For det første tror jeg han skjønte hva han hadde her i Arsenal. Når du er ung kan det være vanskelig å forstå. Jeg var skeptisk til å hente ham tilbake, men han var så oppriktig når han sa han ville spille den type fotball vi spiller. Han ville hjelpe oss med å vinne. Han overbeviste meg med innstillingen og viljen på trening, sier Wenger ifølge klubbens eget nettsted.

Flamini kom opprinnelig fra Marseille i 2004, og han spilte over 150 kamper for Arsenal før han dro til Italia i 2008.

Wenger tror 29-åringen blir en viktig brikke på Arsenals midtbane. Han er én av få midtbanespillere i stallen med defensive fibrer.

– Han blir utrolig viktig med tanke på balansen i laget, sier Wenger. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere