RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger utestenges mot Spurs

Foto: IAN KINGTON (AFP)
Sist oppdatert:
Arsene Wenger godtar straffen fra FA og må dermed se kveldens ligacupkamp fra tribunen.

Oslo (ANB): Arsenal-manageren var irritert etter at Sunderland scoret nesten fem minutter på overtid i helgens ligabatalje på Stadium of Light. Kampen endte 1-1 etter at Darren Bent satte inn målet etter at den opprinnelige tilleggstiden var utløpt.

Les også: Derfor hater de hverandre

Fjerdedommeren markerte for minimum fire minutter tillegg, og Wenger hevdet at det ikke skjedde noe i de tillagte tilleggsminuttene som tilsa at det skulle legges til ytterligere.

- Jeg vet dommeren kan legge til mer enn de fire minuttene, det er et minimum, men i de fire tillagte minuttene skjedde det ingenting som rettferdiggjør at han la til enda mer tid, hevdet Wenger etter kampen.

Kommentarene falt ikke i smak hos styret i Det engelske fotballforbundet (FA), som har ilagt Wenger en bot på 8.000 pund (i overkant av 75.000 kroner) samt én kamps karantene. Soningen starter umiddelbart, og Wenger må dermed se kveldens prestisjeoppgjør i ligacupen.

Kanskje var det nettopp muligheten til å sone i ligacupen som gjorde at Wenger godtok straffen umiddelbart. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere