RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger varsler januarhandel

Foto: AP/ Scanpix
Arsenal-manageren lover å forsterke stallen på nyåret.

Det er skaden til Arsenal-spilleren Robin van Persie som har utløst Wengers ønske om å forsterke stallen ytterligere når januarsalget starter på de britiske øyene. For noen uker siden uttalte Wenger at han ikke kom til å kjøpe noen nye spillere, så lenge troppen var frisk og rask, men til Arsenal TV innrømmet Wenger at han nå har skiftet mening.

- Jeg følte at jeg ikke trengte å kjøpe noen. Men at vi nå må ut på markedet, det er helt sikkert, sa han ifølge The Times.

Han forsikrer samtidig at de ikke skal kjøpe spillere i ren panikk, men kjøre sitt eget løp.

Ute i fire måneder
Robin van Persie ble skadet under en landslagskamp, og har til tross for omfattende behandling med den omtalte hestemorkakekuren måtte se seg slått av realitetene. Ankelen var mer alvorlig skadet enn først antatt, og van Persie måtte under kniven. Dermed venter minst fire månder på sidelinjen.

Van Persie er en av Arsenals viktigste spillere, noe som har vist seg i kamper mot Sunderland og Chelsea, og som har ført til at Arsenal har tapt terreng til topplagene. Før landslagspausen var Arsenal i superform, med 13 kamper på rad uten tap. Arsenal, som har en kamp mer til gode, ligger nå hele 11 poeng bak ledende Chelsea, og bare to poeng foran Liverpool, som også har slitt den siste måneden.

Wenger har i lengre tid ønsket seg Bordeauxs Marouane Chamakh, og den følelsen var gjensidig. Til tross for dette ble ikke Arsenal og Bordeaux enige om en avtale. Men i januar er det sannsynligvis duket for et nytt forsøk.

Van Nistelrooy?
Real Madrids Ruud van Nistelrooy nevnes også som et meget hett navn i denne sammenhengen. Nederlenderen har ytret et ønske om å returnere til Premier League igjen, og har nevnt Arsenal og Liverpool som to interessante klubber.

Mandag oppsummerte Nettavisens ryktespalte opp alle spillerne som var i Arsenals søkelys.

Her finner man blant annet: Gregory van der Wiel fra Ajax, Mamadou Sakho fra Paris St Germain, Blaise Matuidi fra St. Etienne, Miguel Veloso fra SC de Portugal og Liverpools Ryan Babel.

Det blir med andre ord mye spennende for Wenger å ønske seg til jul.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere