Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

West Ham henter spiss fra Inter

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Var ikke god nok for Rafael Benítez.

Der har lenge ligget i kortene, men fredag ble det offisielt. West Ham låner spissen Victor Obinna fra Inter. Londonklubben har også en opsjon på å gjøre overgangen permanent.

23-åringen var ikke en del av Rafael Benítez' førstelagsplaner på Giuseppe Meazza, men får nå altså sjansen til å vise hva han duger til på balløya. Avtalen gjelder ut sesongen.

Spissen var nær ved en overgang til Everton for to år siden, men den overgangen gikk i vasken på grunn av at spilleren fra Nigeria ikke fikk arbeidstillatelse i England den gang.

Obinna blir dermed West Hams sjette signering i sommer. Fra før ha klubben hentet Ben Tal Haim, Winston Reid, Thomas Hitzlsperger, Pablo Barrera og Frederic Piquionne.

«The Hammers» har så langt bare scoret ett mål i Premier League denne sesongen - et straffespark i 3-1-tapet mot Bolton - og slik sett virker Obinna som en kjærkommen spiller.

Nigerianeren fikk sitt gjennombrudd i italienske Chievo før han ble hentet til Inter. Spilleren fikk to kamper under sommerens Fotball-VM, der Nigeria røk ut etter gruppespillet.

Sjekk siste fotballnytt her!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!