RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

West Ham med dobbeltsignering

To landslagsspillere er på plass.

West Ham hadde fredag lovet at de ville presentere ny ansikter på Upton Park, og holdt hva de lovet. Ikke overraskende var det den meksikanske vingen Pablo Barrera og Frankrike-spiss Frederic Piquionne som viste seg å være nyervervelsene.

Pablo Barrera (23) regnes som et stort talent, og spilte tre av Mexicos kamper i årets VM – alle som innbytter. 24 landskamper har flankespilleren, langt flere enn Frederic Piquionne (31), som står med sin ene mot Østerrike våren 2007. Noen utpreget målgjører er den gamle Lyon-spissen ikke, men på utlån til Portsmouth i fjor scoret han i alle fall det første målet mot Spurs i semifinalen av FA-cupen. Det gjorde at Avram Grant kunne gå ut dørene på Fratton Park med hodet høyt hevet, og når tar han altså med seg sin gamle spiss til London.

- Jeg kommer hit for å jobbe hardt, og håper vi får en god sesong, er den sensasjonelle uttalelsen fra franskmannen.

West Ham skal ifølge BBC offentliggjøre flere nye spillere i løpet av de tre neste dagene, men foreløpig kan man altså glede seg over de to som allerede er på plass.

- Supporterne vil se at jeg alltid gir 100 prosent, og at jeg vil spille bedre enn jeg noensinne har gjort før, sier Barrera.

Meksikaneren kostet nærmere 40 millioner, og har skrevet under på en fireårskontrakt, mens Piquionne signerte en treårskontrakt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere