RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

West Ham-spiller truet på livet

Sist oppdatert:
Matthew Etherington måtte låne penger av klubben.

Premier League-spillerne tjener mer penger enn noensinne før. Men dette er ikke utelukkende positivt.

For West Ham-spilleren Matthew Etherington ble litt for glad i gambling. Og det endte ikke så altfor bra. Hans gamling førte til at han skyldte noen hissige bookmakere hele åtte millioner kroner, melder Daily Mail.

Når bookmakerne ville ha pengene tilbake, sendte de dødstrusseler til midtbanespilleren. Etherington forstod da at nok var nok, og han måtte ta halen mellom beina og snakke med klubben sin.

Der ble partene enige om at briten fikk låne penger av londonklubben for å betale tilbake en del av gjelda hans. Dermed fikk han låne 3 millioner kroner for å unnslippe bookmakernes vrede.

Men West Ham krevde mer enn bare lånesummen tilbake. De har nå bestemt at Etherington må oppsøke profesjonell hjelp for å bli kvitt spillproblemene.

Dette er ikke første gang West Ham-spilleren er i trøbbel. Tilbake i 2006 var han nemlig også til behandling for sine problemer med gambling. Året etter fikk han en bot på 20 000 kroner etter å ha innrømmet å ha kjørt i beruset tilstand.

Han måtte da ta seg en ukes rehabilitering på Sporting Chance. Det er en rehabklinikk som ble opprettet av ingen andre enn eks-alkoholiker og tidligere fotballstjerne Tony Adams.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere