RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TILBAKE TIL VIF: Kjetil Wæhler.
TILBAKE TIL VIF: Kjetil Wæhler. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Wæhler tilbake til Vålerenga

Sist oppdatert:
Og Kjetil Rekdal har signert for fire nye år.

Vålerenga forsterker forsvarsleddet foran 2015-sesongen. Jonatan Tollås Nation kommer som kjent fra Aalesund som bosmanspiller.

Fredag ble det også klart at Kjetil Wæhler returnerer til osloklubben etter flere år i utlandet.

- Vi har sluppet inn alt for mange mål i 2014, og med ringreven Wæhler på plass så håper vi at hans erfaring og kompetanse skal bidra til å tette igjen bakover i 2015, sier Kjetil Rekdal til vif-fotball.no.

- Jonatan kjenner jeg godt fra min tid i Aalesund, og med Jonatan får vi en rask og dyktig midtstopper på plass. Dette lover godt for 2015, legger Rekdal til.

Selv har han også undertegnet en ny kontrakt med Vålerenga. Han binder seg nå til Vålerenga til ut 2018-sesongen. Med seg som assistent får han tidligere Bærum-trener Morten Tandberg.

Det offentliggjorde klubben under en pressekonferanse fredag.

Rekdal har vært hovedtrener i Vålerenga siden januar 2013. Tandberg kommer til klubben fra Bærum.

- Vi er svært glade for å ha landet avtalen med Kjetil Rekdal. Vi har hele veien ønsket at Kjetil skal fortsette det arbeidet som er påbegynt, sa styreleder i Vålerenga, Thomas Baardseng.

- Jeg føler på ingen måte at vi er ferdig med dette prosjektet vi nettopp har startet. Med 11.-plass i 2013 og 6.-plass i 2014 må naturligvis lista legges enda høyere i 2015, sa Kjetil Rekdal.

I tillegg til å presentere trenerkabalen, fortalte Vålerenga at Kjetil Wæhler og Jonatan Tollås Nation har signert for de blåkledde. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere