RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Wæhler usikker mot Sør-Afrika

Sist oppdatert:
Blir kanskje hjemme sammen med John Carew.

Onsdag reiser Egil Drillo Olsen og landslaget til Tyskland, før reisen torsdag kveld går videre til Sør-Afrika. Fra før av er det klart at John Carew ikke blir med til Sør-Afrika. Det samme kan nå skje med Kjetil Wæhler.

Midtstopperen har slitt med en lyskeskade i flere uker, og har ikke spilt kamp siden Aalborg slo Horsens 1-0 1. mars. Mandag håpet Wæhler å komme på banen mot Midtjylland, men fysioterapeuten tok ingen sjanser.

Dermed er det også usikkert om han blir med mot Sør-Afrika. Muligens slipper Wæhler unna den lange flyreisen, før han mandag slutter seg til troppen som møter Finland 1. april. Akkurat som John Carew gjør det.

- Kjetil kommer til Frankfurt. Så skal vi se på ham der før vi tar en endelig avgjørelse, sier Norges lege, Thor Einar Andersen, til Nettavisen.

Fra før av er det kjent at keeper Rune Jarstein også er ute av dobbeltlandskampen. Han prioriterer samboerens fødsel, og hun har termin om to uker. Håkon Opdal erstatter Jarstein i den norske troppen. Les om det her.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere