RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wæhlers kamp mot klokka

Foto: Erlend Aas / Scanpix
Landslagsstopper Kjetil Wæhler er satt ut av spill med strekkskade.

Oslo: Lørdag måtte 35-åringen forlate banen etter 40 minutter da Aalborg sikret seg ett livsviktig bortepoeng mot FC Nordsjælland i Farum. AaB-kapteinen pådro seg en strekk i låret - og nå hefter det usikkerhet rundt når Wæhler er tilbake på banen.

Det er dårlig nytt for et Aalborg-lag som kjemper en innbitt kamp for å unngå nedrykk fra den danske Superligaen. Seks serierunder før slutt ligger Wæhler & co. under streken, men bare på dårligere målforskjell enn Randers.

Avstanden fram til Lyngby, SønderjyskE og FC Nordsjælland på plassene foran er i tillegg noen små poeng.

Kommende lørdag kommer fjerdeplasserte FC Midtjylland på besøk til Aalborg. Den kampen kan komme til å gå uten AaB-kaptein Wæhler på banen. Trener Kent Nielsen er ikke videre optimistisk på vegne av den norske landslagsstopperen.

- Vi håper at han kan trene på torsdag, men det blir et kappløp med tiden, i og med at vi har kamp allerede lørdag, sier han til nordjyske.dk - og tilføyer:

- Nå må vi se hvordan det går de neste dagene, men vi forbereder oss på at han ikke kan spille.

Aalborg har igjen kamper mot dumpekandidatene Lyngby, Esbjerg og SønderjyskE i ligainnspurten. Samtidig bør kanskje kontrakten være fornyet før siste serierunde. Der venter et FC København-mannskap som sannsynligvis ønsker å gi Ståle Solbakken en verdig avskjed som klubbens trener. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere