RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wigan klager inn Dowd

Sist oppdatert:
Wigan skal nå levere inn en offisiell klage på kampleder Phil Dowd.

Det stormer fortsatt mellom Paul Jewell, FA og dommer Phil Down etter oppgjøret mellom Arsenal og Wigan søndag. Her er årsaken:

- Vi har hatt Dowd som dommer tre ganger siden vi rykket opp i Premier League, og han er konsekvent, såpass skal han få. Jeg er ikke blant managerne som gir dommerne skylden, men tre ganger har jeg rast mot dommeren og hver gang har det vært ham. Det er en sport for mannfolk, men han går rundt og sier «f**k off» til spillerne våre. Jeg bryr meg ikke om at han sender meg på tribunen fordi jeg raser mot ham etter at han har ødelagt kampen for oss. Han sendte meg på tribunen og sa at hvis jeg fortsatte ville han rapportere det videre. Hvis det er det han ønsker, så skal jeg rapportere språkbruken hans overfor spillerne mine også, sa Wigan-manager Paul Jewell etter kampen.

Som sagt, så gjort. I kveld har Wigan-manageren bestemt seg for å forfølge saken.

- Vi som klubb skal bekjempe dette med nebb og klør. Vi skylder våre supportere å kjempe for dette, fordi hvis jeg bare ristet på hodet og ikke gjorde noe når jeg føler at urett er gjort mot meg, ville jeg sviktet dem, sier Jewell ifølge Sky Sports.

Jewell må selv stå skolerett overfor de høye herrer i Det engelske fotballforbundet, for uttalelsene han har kommet med etter kampen.

- Wigan Ahtletic-manager Paul Jewell er tiltalt for uanstendig atferd for hans opptreden overfor dommer Phil Dowd etter kampen mot Arsenal på søndag. Han har frem til 28. februar til å svare for seg, skriver FA i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere