HUDDERSFIELD - CHELSEA 1-3:

Chelsea hadde få problemer med å ta seg av nykommer Huddersfield i Premier League tirsdag kveld. Anført av en strålende Willian, som scoret ett og hadde to assists, hadde de blå fra London full kontroll på vertene.

Ifølge Opta er dette første gang siden han kom til Premier League at den brasilianske stjernen er involvert i tre scoringer i én og samme kamp.

- Han er helt enorm, skrøt TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller om Chelseas midtbanemann i studio i pausen.

Willian selv var godt fornøyd med egen innsats og håper at prestasjonen mot Huddersfield vil føre til at manager Antonio Conte velger han mer regelmessig i førsteelleveren i tiden som kommer.

- Det var en god kamp. Vi har ballen, flytter den, skaper sjanser og scorer tre mål. Jeg er veldig fornøyd. Selv ønsker jeg alltid å spille, spille bra og utgjøre en forskjell sammen med lagkameratene mine. Men det er kun elleve som kan starte kampene, så det er viktig for meg å gjøre jobben min hver kamp, sier Willian i et TV 2-sendt intervju.

Resultatet betyr at Antonio Contes menn nå er oppe i 35 poeng og dermed puster landslaget Manchester United i nakken. José Mourinhos menn står også med 35 poeng, men har én kamp mindre spilt.

Opp til Manchester City er det hele elleve poeng for Chelsea.

Revansj for Bakayoko

Chelsea gikk ut i hundre og styrte det meste borte mot Huddersfield. Allerede etter få minutters spill lå ballen i nettet da Pedro ble spilt igjennom og avsluttet bra, men målet ble korrekt annullert for offside.

Vertene slet tidvis med å spille seg ut av eget forsvar og nettopp det skjedde da londonlaget tok ledelsen etter 23 minutter.

Keeper Lars Lössls svake utspill ble snappet opp på midtbanen av Victor Moses, som spilte opp mot Eden Hazard. Belgieren flikket videre til Willian og brassen spilte videre mot Tiemoue Bakayoko som kom i stor fart inn i feltet. Midtbanemannen chippet ballen over en utrustende Lössl og kula gikk så via Chris Löwe, som endte opp i nettet med ballen.

En stor opptur for Bakayoko, som spilte en svak kamp borte mot West Ham i helgen og ble tatt av banen allerede i pausen av det oppgjøret.

Rett før pause la gjestene på til 2-0. Marcos Alonso kom seg løs på kanten og slo et godt innlegg. I feltet var Willian på plass og headet ballen forbi Huddersfield keeper og i mål. Brassens andre ligascoring for sesongen.

Spikeren i kista

På overtid i første omgang burde Pedro lagt på til 3-0. Spanjolen ble perfekt satt opp av Hazard, men Lössl kom ut og reddet skuddet.

Like etter hvilen skulle likevel den tidligere Barcelona-spilleren få sin revansj. Alonso slo opp mot Willian i feltet og han la igjen til Pedro som ventet utenfor 16-meteren. På elegant vis plasserte han ballen i mål.

Hjemmelaget hadde lite å by på i første omgang, men etter 63 minutter kom Tom Ince til en mulighet. Kantspilleren kom alene igjennom med Thibaut Courtois, men keeperen fikk en hånd på lobben og avverget.

Chelsea hadde likevel full kontroll på kampen og med drøye ti minutter igjen ble 17 år gamle Ethan Ampadu byttet inn for Andreas Christensen.

Unggutten fikk dermed sin debut i Premier League. Ampadu, som er regnet som et meget stort talent, ble hentet fra Exeter i sommer.

De siste minuttene hadde Chelsea full kontroll på seieren, selv om Laurent Lepoitre satte inn et trøstemålet for vertene på tampen.