RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Jack Wilshere håper å bidra for Arsenal i sesonginnspurten etter å ha vært skadd siden november.
Jack Wilshere håper å bidra for Arsenal i sesonginnspurten etter å ha vært skadd siden november. Foto: Mike Egerton (PA / NTB scanpix)

Wilshere har satt sin egen comeback-dato

Jack Wilshere håper å bidra for Arsenal i sesonginnspurten etter å ha vært skadd siden november.

23-åringen skadet seg i venstre ankel i 1-2-tapet mot Manchester United i november. Siden den gang har den engelske spilleren vært gjennom to operasjoner.

Tirsdag var han tilbake på banen for Arsenals U21-lag. Nå håper han å komme tilbake på førstelaget allerede mot Reading i FA-cupens semifinale 18. april.

– Man kan trene så mye som man orker, men man blir ikke kampklar uten å spille. Jeg føler jeg er klar for å bidra. Når man er skadd, velger man seg ut noen datoer som passer til et eventuelt comeback, sier Wilshere til klubbens hjemmeside.

– Den kampen jeg har sett meg ut, er semifinalen i FA-cupen, men til og med før det har vi store kamper – blant annet mot Manchester United. Det er gode sjanser til å få spilt denne sesongen, fortsetter han.

Arsenal er tittelforsvarer i FA-cupen og har vunnet ti av de siste elleve kampene i Premier League. Det har ført dem til annenplass på tabellen, og lørdag venter nestjumbo Burnley. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere