*Nettavisen* Sport.

Wilshere vedder mot Spurs-fansen

Foto: IAN KINGTON (Afp)

Tottenham-fansen er høyt oppe for tiden, og det vil Arsneal Jack Wilshere utnytte.

22.11.11 11:12

Etter 2-0-sieren mot Aston Villa mandag kveld er nå Tottenham nummer tre i Premier League. Samtidig drister manager Harry Redknapp seg til å si at Spurs faktisk kan vinne ligaen, noe klubben ikke har gjort på over 50 år.

Euforien hos naborivalen får Arsenals egen Jack Wilshere til å tenne. Wilshere har vært i Arsenal siden han var åtte år gammel, og har fått inn rivaliseringen mellom Nord-London-klubbene om ikke med morsmelken, så i hvert fall med skolematen.

På Twitter påpeker han først at ligaen er en maraton og ikke en sprint, før han utfordrer Spurs-fansen til et lite veddemål.

«Dersom Spurs ender foran Arsenal vil jeg gi £3000 til veldedighet, og hvis Arsenal ender foran Spurs må alle spurs-fans som følger meg sende meg ett pund hver, og jeg vil gi dem til @Jack_Marshall_charity! Har vi en avtale THFC-fans?»

Jack Marshall var en seks å gammel gutt som 13. oktober i år døde av en svulst i hjernen. Storbritannia fulgte guttens kamp mot sykdommen via morens blogg og på Twitter, og familien har opprettet Jack Marshall Brain Tumour Fund som samler inn penger til ulike tiltak mot kreft.

På Twitter tar mange Spurs-fans utfordringen, mens Arsenal-fansen hyller spilleren fordi han setter rivalene på plass. Noen mener imidlertid at Wilshere er gnien med sine 3000 pund, og at han burde lagt på en null eller to.

Uansett blir vinneren av krangelen Jack Marshall-fondet.

Hvem tror du ender øverst av Tottenham og Arsenal i år? Ta debatten nedenfor eller på våre Facebook-sider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.