Molde presenterte Magnus Wolff Eikrem som deres nyeste signering mandag. Midtbanespilleren ble hentet gratis, etter at han fikk fristilt kontrakten han hadde med Seattle Sounders for litt tid siden.

Molde bekrefter på sine sider at midtbanespilleren har signert en kontrakt frem til 2022.

27-åringen ble ingen stor suksess i Sounders. Han står oppført med 17 kamper, kun seks fra start, etter at han ble en del av det amerikanske laget i 2017.

Wolff Eikrem kommer fra Molde og dro i 2009 til England for å leve ut guttedrømmen på Manchester Uniteds ungdomsakademi. Det ble kun med guttedrømmen for Eikrem som returnerte til Molde i 2011.

I 2013 ble Eikrem gitt en ny sjanse til å spille i utlandet da Heerenveen hentet nordmannen til Nederland og Eredivisie. I 2014 ble moldenseren hentet av Ole Gunnar Solskjær til Cardiff, hvor hverken trener eller spiller gjorde suksess. Derfra gikk turen til svenske Malmö, hvor Eikrem høstet gode prestasjoner og seriemesterskap, samt spill i Champions League.

Nordmannen ble dog ikke enig med den svenske klubben i 2017 om en ny kontrakt og forlot Malmö til fordel for MLS-klubben Seatlle Sounders.

Molde ligger for øyeblikket på 3.-plass i Eliteserien, seks poeng bak serieleder Brann. I mellom Brann og Molde ligger Rosenborg på en 2.-plass med 33 poeng.