RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wolfsburg avviser Bendtner-exit

Nicklas Bendtner sliter på klubblaget.
Nicklas Bendtner sliter på klubblaget. Foto: Ina Fassbender (Reuters)
Nicklas Bendtner kommer ikke nødvendigvis til å forlate den tyske toppklubben Wolfsburg etter årets sesong.

Dansken har ikke kommet med i serietoerens tropp til de to siste ligakampene og sliter med å få tillit av sin arbeidsgiver. I øyeblikket synes kinesiske Xizhe Zhang og toppscorer Bas Dost å være trener Dieter Heckings foretrukne spisser.

Enklere for Bendtner blir ikke situasjonen foran neste sesong. Da kommer måljegeren Max Kruse til Wolfsburg fra Håvard Nordtveits Borussia Mönchengladbach.

Nicklas Bendtner har den siste tiden vært linket til FC København, men Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs vil foreløpig ikke ta stilling til danskens framtid i klubben.

- Det blir mye prat, men dette er ikke nødvendigvis et farvel, sier han om Bendtners situasjon.

- At Bendtner ikke er fornøyd med situasjonen, er helt åpenbart. Men det må han bare leve med, tilføyer Allofs til lokalavisen Wolfsburger Allgemeine.

Bendtner har bare scoret fem mål på 28 kamper denne sesongen. Kun sju ganger har han vært i Wolfsburgs startoppstilling. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere