*Nettavisen* Sport.

Wolfsburg spurter mot gull

Foto: Reuters/Scanpix

Ingen ser ut til å kunne stoppe målgarantistene.

16.05.09 19:09

HANNOVER 96 - WOLFSBURG 0-5:

Det går mot et overraskende gull til Wolfsburg i årets Bundesliga. Lørdag feide de Hannover 96 av banen, mens Bayern München gikk på en liten smell mot 1899 Hoffenheim.

Dermed har Wolfsburg en topoengs ledelse på Bayern før den siste serierunden, og kan dermed vinne sitt første seriegull noensinne.

Edin Dzeko scoret hat trick for Wolfsburg, men Bundesligaens toppscorer Grafite la på to til slik at Hannover ble ydmyket med 5-0.

– Et steg mot tittelen. Det er for tidlig å juble, men vi gjorde det lettere for oss. Vi har en stor sjanse til å hente seriemesterskapet til Wolfsburg, sa Wolfsburg-trener Felix Magath.

Ribery i toppform
For Bayern München startet det bra. Franck Ribery åpnet kampen med sin scoring etter kun åtte minutters spill, men Demba Ba førte balanse i regnskapet igjen.

Carlos Eduardo førte hjemmelaget i ledelsen, før Luca Toni sørget for poengdeling med sin scoring rett før pause.

– Kampen var god reklame for fotballen. Begge lagene angrep, og gikk for seier. Alt i alt er jeg fornøyd med lagets innsats, om vi ser bort ifra kvarteret i første omgang da vi slapp inn to mål, sa Bayern-trener Jupp Heynckes.

Stuttgart er også med i med i gullkampen siden de slo Energie Cottbus 2-0 lørdag. Laget har like mange poeng som Bayern München før serien avsluttes neste helg.

Og for en avslutning det blir for Stuttgart og Bayern. Lagene møter hverandre til toppoppgjør, mens Wolsburg avslutter hjemme mot Werder Bremen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Annonsebilag