RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wolves får bot for B-lag

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Må betale solid sum for reservelaget som mønstret Old Trafford.

Mick McCarthy sendte sjokkbølger gjennom Premier League da han annonserte laget som skulle møte Manchester United på Old Trafford den 15. desember i fjor.

Av de elleve spillerne som hadde en imponerende 1-0-seier over Tottenham fire dager tidligere, var det kun keeperen igjen fra den startelleveren som løp ut på Old Traffords grønne gressmatte.

Grunnen til det var at Wolves-manager McCarthy vel på forhånd innså at laget kom til å tape mot «de røde djevlene», og at han heller ville spare sine beste menn til oppgjøret mot Burnley noen dager senere.

Problemet til McCarthy - ved siden av kampen som endte med 3-0-seier til United - var bare at det han gjorde ikke var lov. Klubbene må stille med det sterkeste laget de har tilgjengelig så lenge det lar seg gjøre, men det valgte Wolves-manageren å se bort fra.

- Premier League-styret har gitt Wolverhampton en bot på 25.000 pund (drøye 250 000 norske kroner) etter at det har blitt bestemt at mannskapet klubben stilte med mot Manchester United den 15. desember, ikke var det beste klubben hadde tilgjengelig. Dette bryter derfor med regel E20, heter det i en uttalelse fra Premier League.

McCarthy har allerede godkjent boten.

- Jeg godtar avgjørelsen fra Premier League. Det var aldri min intensjon å bryte noen av Premier Leagues regler, bare å velge det laget som jeg følte var best egnet til å få et best mulig resultat. Jeg er glad for at saken nå er avsluttet, sa Wolves-sjefen etter at den klekkelige boten ble gitt klubben torsdag.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere