Wolves stoppet Gerrard

Foto: Scanpix

Ingen bedring for Liverpool, selv med sjefen sjøl tilbake.

27.01.10 00:03

WOLVES-LIVERPOOL 0-0: Steven Gerrard var tilbake tidligere fra sin skade, og Liverpool-supporterne så med en smule optimisme mot bortekampen mot Wolverhampton. Med fire strake ligakamper uten tap burde det være gode muligheter for en ny Liverpool-seier, men nok en gang skuffet Liverpool da de så ut til å ha noe på gang.

Liverpool-laget skapte lite mot et Wolverhampton i desperat poengnød, og faktisk var det hjemmelaget som kom nærmest de tre poengene.

Spesielt var Kevin Doyle svært nær ved å finne nettmaskene, men Emiliano Insua reddet - deler av – æren for de rødkledte. Albert Riera var nærmest for bortelaget med en god volley, men skuddet gikk I tverrliggeren før Marcus Hahnemann plukket opp returen.

Argentinske Maxi Rodriguez gjorde sin debut fra start for Liverpool, uten å prege kampen. Steven Gerrard var naturlig nok en skuffet mann etter kampen.

- Det var frustrerende og vanskelig kamp for oss i kveld.

- Wolves forsvarte seg bra, samtidig som det var vanskelig å slå pasninger på banen der, sier midtbanespilleren til klubbens hjemmeside.

Han har likevel ikke gitt opp kampen om den viktige fjerdeplassen i ligaen.

- Vi har et par hjemmekamper foran oss nå, og får vi maks uttelling der, så vil vi havne blant topp fire igjen.

- Hvis vi fortsetter å kjempe, og forsvarer oss like bra som vi har gjort i det siste, så vil resultatene komme, hevder Gerrard.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.