Gå til sidens hovedinnhold

Wolves stoppet Gerrard

Ingen bedring for Liverpool, selv med sjefen sjøl tilbake.

WOLVES-LIVERPOOL 0-0: Steven Gerrard var tilbake tidligere fra sin skade, og Liverpool-supporterne så med en smule optimisme mot bortekampen mot Wolverhampton. Med fire strake ligakamper uten tap burde det være gode muligheter for en ny Liverpool-seier, men nok en gang skuffet Liverpool da de så ut til å ha noe på gang.

Liverpool-laget skapte lite mot et Wolverhampton i desperat poengnød, og faktisk var det hjemmelaget som kom nærmest de tre poengene.

Spesielt var Kevin Doyle svært nær ved å finne nettmaskene, men Emiliano Insua reddet - deler av – æren for de rødkledte. Albert Riera var nærmest for bortelaget med en god volley, men skuddet gikk I tverrliggeren før Marcus Hahnemann plukket opp returen.

Argentinske Maxi Rodriguez gjorde sin debut fra start for Liverpool, uten å prege kampen. Steven Gerrard var naturlig nok en skuffet mann etter kampen.

- Det var frustrerende og vanskelig kamp for oss i kveld.

- Wolves forsvarte seg bra, samtidig som det var vanskelig å slå pasninger på banen der, sier midtbanespilleren til klubbens hjemmeside.

Han har likevel ikke gitt opp kampen om den viktige fjerdeplassen i ligaen.

- Vi har et par hjemmekamper foran oss nå, og får vi maks uttelling der, så vil vi havne blant topp fire igjen.

- Hvis vi fortsetter å kjempe, og forsvarer oss like bra som vi har gjort i det siste, så vil resultatene komme, hevder Gerrard.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken