Woodgate fikk hull på byllen

Foto: AFP/Scanpix

Senket Hull med sitt første ligamål for sesongen.

23.02.09 23:48

HULL - TOTTENHAM 1-2:

Jonathan Woodgate ble den store helten i mandagens møte mellom Hull og Tottenham. Fire minutter før full tid steg han til værs på en corner og headet ballen kontant i kassa. Like etterpå forlot han banen med et stygt kutt i panna og ansiktet fult av blod.

Skaden til tross, stopperens fulltreffer var nok til å sikre seieren. Dermed kunne Tottenham juble for sin totalt tredje borteseier denne sesongen.

Kampen sett under ett var det også fortjent. Gjestene hadde de aller største sjansene i løpet av kampen, og kunne fort ha vunnet med flere mål enn de til slutt gjorde.

Tabbe av Cudicini
Aaron Lennon fikk æren av å åpne ballet på Kingston Stadium. Etter 17 minutters spill fikk Spurs en corner, og etter litt fram og tilbake endte ballen opp hos Lennon ute på 16 meter. Lynvingen lot seg ikke be to ganger, og plasserte kula til side for keeper.

Gleden skulle imildertid bli kortvarig. Drøye ti minutter senere fikk nemlig Hull corner.

Carlo Cudicini kom ut, men nådde aldri fram til ballen. I stedet datt ned i feltet, og etter litt klabb og babb kunne Michael Turner kjempe den i mål fra kloss hold. 1-1!

For endte gang denne sesongen måtte Spurs tåle baklengs på grunn av svakt keeperspill. Cudicini tok opp arven etter Gomes, og dermed sto det uavgjort til pause.

Blodig matchvinner
Andre omgang var i likhet med første en jevn affære, men det var likevel Tottenham som kom til de aller største mulighetene. Spesielt nære kom kroatiske Vedran Corluka.

I det 67. minutt fikk Spurs frispark, og Luka Modric fant hode til sin landsmann. Headingen var god, men traff tverrliggeren. Heldig for Hull, som var under press nå.

Fire minutter før full tid skulle altså avgjørelsen falle, og nok en gang kom målet etter et hjørnespark. En kort variant endte opp med innlegg fra Benoit Assou-Ekotto.

Ballen nådde hodet til Jonathan Woodgate inne i feltet, og stopperen headet den opp i hjørnet fra syv meters hold. Hans første ligamål for sesongen, og 2-1 til gjestene.

Minutter senere forlot han som nevnt banen med ansiktet fult av blod. Men fra sidelinjen kunne han konstantere at Tottenham tok steget opp til en 14.-plass i ligaen.

Hull på sin side, ligger plassen foran på trettende. De har 29 poeng fra 26 kamper.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.