You Tube-kjendis klar for norsk fotball

Foto: Skjermdump / You Tube

Ble verdenskjent for spesiell målfeiring.

04.02.14 20:35

Den islandske landslagsspilleren Johann Laxdal (24) er verdenskjent for sine spesielle målfeiringer. Nå har Ull/Kisa fått ham på kroken.

Laxdal kommer fra FC Stjarnan, som ligger rett utenfor Reykjavik. Deres mildt sagt utradisjonelle målfeiringer er gått verden over.

Kisa-spilleren skal være arkitekten bak flere av dem. Blant annet har han en simulasjon av en fisk som er gått på kroken på CV-en, skriver Romerikes Blad.

Kaptein Truls Jørstad tror islendingen kan tilføre mye i feiringsøyemed.

- Målfeiringene våre har jo ikke akkurat vært mye å skryte av. Det er viktig å få inn litt friskt blod der, humrer han til RB.no.

Trener Tommy Berntsen kommer imidlertid ikke til å sette trening på feiringer inn i øktplanene framover.

- Nei, det virker det som Johann er mer enn nok greie på til å ta seg av selv.

Merittert
Islendingen fikk sin A-landslagsdebut mot Færøyene i fjor. 24-åringen er primært høyre back, men kan også spille på kant.

- Han har vært med i A-landslagstroppen en god stund og har en rekke U-landskamper. Dette er en signering vi er veldig godt fornøyd med, sier trer Berntsen.

24-åringen har skrevet under en toårskontrakt med ullsokningene. Berntsen mener gode kontakter er hovedforklaringen til at de har klart å signere en såpass merittert spiller.

- Likevel virker det som han også er veldig fornøyd med å komme til oss.

Se den mye omtalte målfeiringen her:

HTML EMBED

Allsidig
Berntsen beskriver 24-åringen som en hardtarbeidende spiller som også besitter allroundegenskaper.

- Han er offensiv i spillestilen, er rask og har en god innleggsfot. I tillegg er han duellsterk så vi får se om vi skal bruke ham til å slå dødballene eller jobbe dem inn.

Landslagsspilleren har skrevet under på en toårskontrakt. Han er primært hentet inn for å erstatte Simen Kind Mikalsen som gikk til LSK.

- Vi er vel der de aller fleste klubbene befinner seg for øyeblikket, på jakt etter forsterkninger. Vi skal erstatte de spillerne vi har mistet, sier Berntsen.

LES FLERE NYHETER FRA ROMERIKES BLAD HER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag