*Nettavisen* Sport.

Young stemples som patetisk

Kantspilleren får så hatten passer av tidligere United-spiller.

06.11.13 08:53

HTML EMBED

David Moyes forsvarer Ashley Young etter at United-kanten nok en gang er i hardt vær etter å ha falt lett innenfor motstanderens sekstenmeter.

28-åringen gikk teatralsk i bakken og skaffet et straffespark, som Robbie van Persie bommet på i møtet med Real Sociedad i Champions League tirsdag.

Reprisene av straffesituasjonen viste at det var minimalt med kontakt mellom Young og Sociedads Markel Bergara, som ble tildelt gult kort for taklingen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Pa Photos / NTB Scanpix

- Patetisk
Ray Wilkins, som har 84 landskamper for det engelske landslaget, går nå hardt ut mot Young og hans gjentatte filming.

- Dette er patetisk. Jeg ser på dette som like ille som disse for tøffe taklingene vi ser nå om dagen fordi han her lurer dommeren, sa Wilkins på Sky Sports.

Den tidligere Manchester United-spilleren advarer nå Young mot at han er i ferd med å få rykte på seg for å være en filmer.

- Jeg skulle bare ønske at Ashley sluttet med dette fordi han er en god spiller, men er i ferd med å skaffe seg et dårlig rykte.

Moyes uenig
David Moyes var langt mer lavmeldt i omtalen av straffesituasjonen.

- Jeg har sett det, og fyren drar ham helt klart innenfor sekstenmeteren. Dommeren står to meter unna og bestemmer seg for å gi den.

- Alt jeg vet er at han fikk straffespark fra en dommeravgjørelse. Jeg vet ikke noe om ryktet hans, men dommeren er der og gir den.

Bayer Leverkusen, Manchester United og Sjakhtar Donetsk kjemper om avansement fra Champions League gruppe A.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.