RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Yttergård Jenssen usikker mot LSK

Foto: Larsen, Håkon Mosvold (Scanpix)
Sist oppdatert:
Ruben Yttergård Jenssen sliter med en muskelskade.

Yttergård Jenssen fikk en smell i beinet under VM-kvalifiseringskampen mot Slovenia sist uke. 24-åringen vet ikke om han spiller mandagens kamp, skriver iTromsø.

- Det er bedre at noen andre spiller og er 100 prosent, i stedet for at jeg spiller på 80-90 prosent, sier midtbanespilleren til avisen.

Ifølge TILs fysioterapeut André Sørensen kan det være aktuelt å la Yttergård Jenssen være med i startoppstillingen selv om han kanskje ikke kan fullføre kampen.

- Det er ikke 100 prosent sikkert at han spiller, men i utgangspunktet spiller han og så får vi se hvor lenge det holder, sier Sørensen.

For Lillestrøms del ser det langt lysere ut.

- Vi har en skadefri tropp nå, og vi har fått en god treningsuke med spillefri, og føler at vi er fit for fight. Pausen har gjort at vi har fått den forrige kamp på avstand, og nå har det vært fullt fokus på Tromsø, sier Petter Vaagan Moen til LSK.no.

Midtbanespilleren har også tro på at Lillestrøms mange nye spillere snart finner tonen på banen.

- På papiret er vi bra. Vi har mye erfaring, alle har vært med på mye, og det er naturligvis positivt. Samtidig tar det tid å spille seg inn. Henning kom akkurat inn i laget mens Bjørn Helge bare har spilt tre-fire kamper. Så det vil sikkert gå litt i bølgedaler fremover også, sier Vaagan Moen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere