RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zekhnini skaffet seg omstridt agent

Rafik Zekhnini. FOTO: NTB scanpix
Rafik Zekhnini. FOTO: NTB scanpix Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Rafik Zekhnini (17) har skrevet under en agentavtale med Jim Solbakken, skriver Varden. - Han skal få utvikle seg i Odd, sier agenten.

Odds talentfulle 17-åring har skapt store overskrifter den siste uken. Etter storspillet mot Dortmund i europaligakvalifiseringen begynte ryktene om interesserte storklubber å florere. Derfor har unggutten nå skaffet seg en agent.

- Det eneste jeg vil si i saken foreløpig er at i dag har Rafik Zekhnini skrevet under en agentavtale med meg, sa Jim Solbakken til avisen.

Agenten ønsket ikke å si noe om aktuelle klubber for stortalentet.

- Videre kan jeg si såpass at planen er at Zekhnini skal fortsette å spille i Odd, og at han skal få utvikle seg videre i klubben. Noe annet har vi ikke å si, sa han.

Etter forestillingen mot Dortmund, bestemte Dag-Eilev Fagermo at Zekhnini skulle stå over eliteseriekampen mot Viking søndag. Mandag spilte han i stedet 2.-lagskamp for Odd mot Odda.

- Hva som skjer videre, og om jeg skal spille i Tyskland eller mot Stabæk, er det Fagermo som bestemmer, sier 17-åringen.

Odd 2 vant for øvrig 7-1, uten at Zekhnini noterte seg for scoring. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere