*Nettavisen* Sport.

Zenit fortsatte på vinnersporet

- Vi var fantastiske og fortjente virkelig denne seieren.

Gent klarte ikke å matche det russiske mesterlaget Zenit St. Petersburg, som fortsatte sin seiersrekke med 2-1 seier i gruppe H.

- Vi var fantastiske og fortjente virkelig denne seieren. Riktignok hadde vi ikke ballen så mye mer enn motstanderen vår, men det var vi som hadde de fleste sjansene, sa Zenit-manager Andre Villas-Boas etter kampen. Han var i sitt ess.

Triumfen betyr at laget står med full pott på de to første kampene som begge er endt med seier. Tirsdag var det angriperen Artjom Dziuba og midtbanespilleren Oleg Sjatov som ordnet målene. Det betyr at de russiske mesterne leder med tre poeng til Valencia på tabellen allerede. Laget har fått en perfekt start på mesterligasesongen.

Se sammendrag fra kampen i videovinduet øverst.

Tålmodig

- Taktikken vår var å spille tålmodig og utnytte de kontringsmulighetene vi fikk. Det fungerte helt perfekt for oss. Vi spilte akkurat som i kampen mot Valencia, sa manageren.

Spanjolene slo Lyon 1-0 i den andre kampen i denne gruppen.

Zenit tok kontrollen mot Gent fra start tirsdag, men det gikk likevel 35 minutter før hjemmelaget tok ledelsen. Da hadde laget hatt flere store muligheter, så det var en fullt fortjent ledelse russerne sikret seg.

- Nå har vi seks poeng på to kamper. Fortsatt er det fire gruppekamper igjen. Det er klart vi har en utrolig god sjanse til å gå videre, hvis vi klarer å fortsette med dette spillet, sa Villas-Boas.

Hulk slo til

Gent fikk en utligning tidlig i annen omgang, men i det 67. minutt slo Hulk til med fem Gent-spillere rundt seg. Han fikk ballen til Sjatov som ble matchvinner.

I den andre kampen var det Sofiane Feghouli som ble matchvinner for Valencia med sin scoring 42 minutter ut i første omgang. Det sikret spanjolene annenplassen på tabellen, to poeng foran Gent og Lyon som begge står med en uavgjortkamp foreløpig. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag