RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BENKET: Martin Ødegaard har blitt mye benket siden overgangen til Real Madrid Castilla.
BENKET: Martin Ødegaard har blitt mye benket siden overgangen til Real Madrid Castilla. Foto: Javier Lizón / Efe (NTB scanpix)

Zidane hylles etter Ødegaard-vraking

Sist oppdatert:
Spansk journalist applauderer treneren for å utelate supertalentet.

Etter overgangen til spansk fotball har Martin Ødegaard slitt. Med dårlige spilleforhold og i tillegg spilt i en uvant posisjon har ikke nordmannen blitt den «hitten» Real Madrid hadde håpet.

Etter at nordmannen kom har Castilla mistet topplasseringen i Segunda divisjon og laget har generelt slitt de siste månedene.

De to siste kampene har Ødegaard sett fra benken uten å bli involvert. Det har resultert i at laget har tatt to strake seiere.

Nå hylles trener Zinedine Zinedane for valget av å vrake nordmannen.

Kommentator i sportsavisen AS, Alfredo Relano, hyller treneren for å vrake supertalentet.

- Iblant spør jeg meg selv hva som ville skjedd hvis Ancelotti turte å sette en eller to på sidelinja. Plutselig overrasket Zidane oss ved å utelate Ødegaard, skriver han.

Skribenten stiller seg også skeptisk til treningsopplegget klubben har for nordmannen. Nordmannen trener for det meste med A-laget til Real Madrid, men spiller kamper for B-laget Castillia.

Han mener også at Zidane ikke følger etter det presset ved å bruke nordmannen.

- Jeg vet ikke hva som vil skje videre, men jeg applauderer Zidane som tør å gjøre det. Fotball handler ikke bare om markedsføring, men også rasjonalitet. Og trenere har et ansvar de må følge opp, skriver Relano.

Martin Ødegaards Castillia ligger for tiden på en 6.plass i Segunda divisjon 2. Seks poeng bak Huesca på topp. Laget har som ambisjon å rykke opp denne sesongen for å blant annet få en bedre utvikling arena for sine unge talenter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere