Zlatan + Cavani = sant

Foto: Pascal Rossignol / Reuters / NTB scanpix

PSGs spissduo fant endelig tonen.

25.09.13 23:25

VALENCIENNES - PSG 0-1:

Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani har slitt med å få samarbeidet til å stemme, men onsdag sørget duoen for at Paris Saint-Germain slo Valenciennes 1-0.

Seiersmålet kom på overtid i første omgang. Ibrahimovic førte ballen over halve banen før han spilte gjennom Cavani, som satte ballen sikkert forbi keeper.

Forventningene har vært store til hva de to angrepsspillerne kan utrette sammen, men så langt har ikke samarbeidet gått på skinner. Derfor var nok trener Laurent Blanc noe lettet etter onsdagens kamp.

PSG slet med å skape store sjanser, men takket være Cavanis fine scoring skaffet hovedstadslaget seg tre poeng.

Paris Saint-Germain står med 15 poeng på sju kamper. Det holdt til serieledelse akkurat to timer, inntil Monaco hadde fullført sin 3-0-seier over Bastia.

Radamel Falcao scoret sitt mål nummer seks og sju etter overgangen fra Atlético Madrid, etter at Emmanuel Riviere hadde gitt hjemmelaget ledelse med sitt sjette seriemål.

De to Monaco-spillerne er dermed nummer en og to på måljegerlista i Frankrike. Laget deres har to poengs luke til PSG og tre til Marseille.

I motsatt ende av tabellen tapte Sochaux igjen, og trener Eric Hely stilte plassen sin til disposisjon etter 1-5-nederlaget mot Guingamp.

Sochaux har rekorden med 66 sesonger i fransk 1. divisjon, men laget er helt sist med bare to poeng på sju kamper.

– Eric tilbød seg å slutte, men slike avgjørelser må ikke tas så brått. Vi vil tenke på det, og så møtes vi torsdag for å avgjøre hva vi gjør, sa klubbpresident Laurent Pernet. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.