RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan: - Det finnes bare en «boss» i Paris

VANT: Zlatan Ibrahimovic ble tildelt sin tiende gullball i Sverige mandag.
VANT: Zlatan Ibrahimovic ble tildelt sin tiende gullball i Sverige mandag. Foto: Henrik Montgomery (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Zlatan Ibrahimovic' tanker om seg selv har ikke blitt svekket.

Mandag ble superspissen tildelt gullballen for tiende gang i Sverige.

I et intervju med Aftonbladet snakker han ut om ryktene rundt sin egen fremtid, og om sin posisjon i Paris Saint-Germain.

Den franske storklubben hadde ikke vært der den er i dag, hadde det ikke vært for Zlatan, hevder han selv.

Høye tanker 
- Jeg trives bra i Paris og i PSG, og jeg har vært med siden begynnelsen for det her laget. Den dagen jeg forlater klubben kan fortelle meg selv at jeg var med å skapte det, sier Zlatan til Aftonbladet, før han klinker til.

- Og det har blitt det som det er i dag, takket være meg.

Svensken er sjeldent beskjeden når han skal omtale seg selv. Heller ikke denne gangen sparer han på komplimenter i retning seg selv.

- Det finnes bare en «boss» (sjef) i laget. Alle vet hvem det er, sier han.

- Zlatan Ibrahimovic?

- Så klart, smeller det fra den ydmyke svensken.

Under forrige overgangsvindu var han koblet vekk fra den franske storklubben, og en retur til Italia og spill for Milan var nevnt som aktuelt.

Zlatan forklarer at det var et konkret tilbud fra den italienske klubben i sommer.

- Det var ikke bare rykter, det fantes. Vi snakket sammen, men det kom aldri så langt at det ble noe mer. Om jeg hadde sagt ja, så hadde det blitt en overgang. Men jeg var ikke klar for det, jeg var ikke forberedt på å flytte.

Snakker ut om ryktene
Fotballsupportere over hele verden krangler om hva som er den beste ligaen. Er det Premier League, Bundesligaen eller Primera Division?

Ifølge Zlatan «himself» er det ingen tvil.

- For meg er den italienske ligaen den beste i verden. Der har de beste spillerne vært. Som angrepsspiller er det tøffest å spille i Italia, forklarer han.

Det har også vært snakket om en mulig overgang til Major League Soccer for svensken. Selv vil han ikke utelukke det, men enn så lenge finnes det ikke noe tilbud, forteller han, og han er åpen for det meste.

- Alt lokker. Men det må finnes et tilbud der, også. Det handler ikke bare om hva jeg selv vil. Jeg vil mye, jeg ønsker mye. Man må være to ved forhandlingerbordet dersom det skal skje noe. Jeg har visjoner i hodet om hva som skal skje, hva jeg vil. Men det må finnes en motpart også, forklarer stjernespissen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere