RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan: - Jeg har ingenting å skjule

Sist oppdatert:
For første gang snakker Zlatan Ibrahimovic ut om skandalene som ryster Juventus.

Sist uke gjorde politiet en husransakelse hjemme hos den svenske stjernen i Torino.

- Det var ikke noe dramatisk over det på noe vis, men det er klart at det er noe man gjerne skulle ha vært foruten. Det er jo mitt private hjem de går inn i, sier han i et intervju med svenskfotboll.se.

Selv om det ble seriegull til Zlatan & co til slutt, var årets sesong en nedtur for svensken. I fjor hadde han stor sportslig suksess, scoret mål nærmest på bestilling, mens det gikk adskillig tråere i år. Målene uteble, han kom i klammeri med lagkamerater på trening, og ryktene ville ha det til at styrets tålmodighet med svensken var i ferd med å renne ut.

På tampen av sesongen kom også alle spekulasjonene og avsløringene om korrusjon i Serie A, der flere sentrale Juve-aktører deltok.

- Jeg vet at jeg ikke har noe å skjule og at det er slik rettssystemet fungerer. De får gjøre jobben sin slik det er tenkt. De sa direkte at de ikke mistenker meg for noe kriminelt, så jeg føler meg trygg, sier han.

Nå vil han bare se framover.

- Det som skjedde i forrige uke, la jeg bak meg da jeg dro til Sverige. Det er likevel ikke noe jeg kan påvirke, og jeg kommer ikke til å kommentere saken noe utover dette. Det som har hendt, har hendt, men nå er det VM som gjelder, sier Ibrahimovic.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere