*Nettavisen* Sport.

Zlatan: - Langrenn er for lett

Zlatan Ibrahimovic. FOTO: NTB scanpix Foto: Valery Hache (Afp)

Zlatan Ibrahimovic hevder på sedvanlig vis at han kunne blitt best i hvilken som helst sport. Men langrenn er uaktuelt – det er for lett.

04.09.15 10:14

I et lengre intervju med Dagens Nyheter forteller svensken om sine planer for framtiden. På en pressekonferanse i forkant av Sveriges EM-kvalifiseringskamp mot Russland, fikk spissen spørsmål om hvor lenge han tenker å fortsette.

- Tro meg, du kommer til å vite når jeg slutter. Hele verden kommer til å vite det, svarte han da.

Overfor DN prater han noe mer alvorlig om hva som venter etter fotballen.

- Jeg er treningsnarkoman. Jeg må trene. Jeg liker å lide meg gjennom trening. Det skal være tøft. Tøff trening – helst hver dag, sier Zlatan, som ikke utelukker å starte med en annen idrett.

– Jeg kan kanskje begynne med en annen idrett og skape historie. Tennis eller noe sånt. Med den viljen jeg har, kunne jeg begynt med hvilken som helst idrett. Jeg hadde vært ti ganger bedre enn alle andre.

Om PSG-stjernen faktisk vurderer å skifte beite?

- Man vet aldri. Spennende, ler han.

Én ting er iallfall helt sikkert. Langrenn er uaktuelt. For enkelt, mener 33-åringen.

- Det er for lett med langrenn. Det finnes 200 andre i den verdenen. Det hadde blitt for lett å vinne. Fotball er verdens største idrett. Der er det vanskelig, sier han. (©NTB)

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=1SXBbfzMw-cWgW8xbo087k7AfGCUZBLKJnOTv6U6-aEJF3Z0q7qb1mI6xdS3f52Nae2sWs1oH0y4aATA4URUBJtq6fJIArSoqwrnw1t4BPRt2dXPrjQUZhIJMW73X2D8blifSq_DQ6E&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.