RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKRIVER HISTORIE: Zlatan Ibrahimovic ønsker at Paris Saint-Germains skal fortsette å skrive historie.
SKRIVER HISTORIE: Zlatan Ibrahimovic ønsker at Paris Saint-Germains skal fortsette å skrive historie. Foto: Greg Baker (Afp)

Zlatan: - Vi skal fortsette å skrive historie

Zlatan Ibrahimovic og PSG vil toppe fjorårssesongen.

Zlatan Ibrahimovic leverte varene for Paris Saint-Germain forrige sesong. Med to mål i sesongåpningen virker svensken å være klar for nye bragder.

Ibrahimovic scoret begge målene da PSG slo Guingamp 2-0 i den franske supercupen lørdag. Et langskudd i typisk stil og et straffespark noterte han seg for. Det ga et innblikk i hva vi kan vente fra 32-åringen.

- Vi har skrevet navnene våre i historiebøkene. Det skal vi fortsette med. Da jeg kom til Paris, sa jeg at jeg ønsket å skrive historie. Nå starter jeg min tredje sesong her, og vi har allerede vunnet fem trofeer. Jeg har fortsatt en sterk lyst til å vinne hver kamp, sier Ibrahimovic.

- Vi har et mål om å gjøre det bedre i år. Vi hadde en fantastisk sesong i fjor, hvor vi vant tre trofeer. Vi skal holde prosjektet vårt gående og bevege oss framover. Det er press på oss, men spillerne som er her er vant til det, sier PSG-trener Laurent Blanc.

Forrige sesong hadde PSG ni poengs luke til Monaco på toppen av tabellen. I tillegg gikk laget til topps i den franske ligacupen og i nevnte supercup.

For den regjerende mesteren starter Ligue 1-sesongen borte mot Reims fredag. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere