Zlatan-agent i hemmelig møte

I HEMMELIG MØTE: Zlatan Ibrahimovic.

I HEMMELIG MØTE: Zlatan Ibrahimovic. Foto: Franck Fife (Afp / NTB scanpix)

Kan ende med at svensken går betydelig ned i lønn.

Ifølge den italienske avisen Corriere della Sera, så skal Zlatan Ibrahimovic’ agent ha vært i et hemmelig møte med AC Milans visepresident, Adriano Galliani.

Tema: En mulig overgang for Paris Saint-Germain-stjernen.

Svenskens fremtid i Frankrike er noe usikker, ettersom han de siste månedene har kritisert både dommerne i den franske ligaen og Frankrike som land.

Flere eksperter tolker det som et tegn på at han er lei av tilværelsen i den franske hovedstaden.

Må ned i lønn

Om overgangen i det hele tatt skal være mulig, må Zlatan halvere sin nåværende gigantlønn, som skal være på rundt 130 millioner svenske kroner i året. Det er et krav Milan har gitt Zlatans agent, Mino Raiola.

Svenskens kontrakt med PSG går først ut etter neste sesong, og det ryktes at spilleren vil kreve en årslønn om franskmennene selger han et år før tiden.

Sky Italia-eksperten Gianluca Di Marzio sier at det vil bli svært vanskelig for Milan å overtale svensken til og redusere lønnen så mye. Samtidig lever håpet for Milano-klubben.

Di Marzio, som er en av Italias mest anerkjente journalister og har avslørt flere store overganger de senere år, forteller at det fortsatt er mye som må ordnes for å få til Zlatan-overgangen, men at Milan vurderer det sterkt.

AC MILAN-AKTUELL: Zlatan Ibrahimovic skal være i samtaler med sin tidligere klubb, AC Milan. Foto: Damien Meyer (Afp / NTB scanpix)

Kontrakt til 2018

Den italienske storklubben ser for seg en kontrakt som skal vare til VM i 2018, hvor årslønnen vil ligge på mellom 60-65 millioner svenske kroner. Ved utløpet av kontrakten vil superstjernen være 36 år gammel.

Men kommer Ibrahimovic til å holde på så lenge? Tidligere har angriperen uttalt at han kommer til å legge skoene på hylla etter at tiden i Paris er over.

Zlatan Ibrahimovic skal heller ikke ha det beste forholdet til Milano-klubbens mektige sjefer. I 2012 uttalte klubbeier Silvio Berlusconi at de solgte svensken og Thiago Silva til PSG kun av økonomiske årsaker.

- Jeg solgte Ibrahimovic og Thiago Silva fordi vi på de overgangene sparer 150 millioner euro på to år. Det ville være uansvarlig å gjøre noe annet, sa Berlusconi den gangen.

Dette selv om spissen ble lovet å ikke bli solgt fra klubben. Juventus skal også være interessert i svensken, og det ryktes at de melder seg på i dragkampen om spilleren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag