*Nettavisen* Sport.

Zlatan blir styrtrik

Zlatan Ibrahimovic lider ikke noen økonomisk nød i Juventus. Svensken er tilbudt en lønnsøkning på 10 millioner kroner i året de neste fire årene.

12.04.05 15:01

Ifølge den italienske avisen Tottosport er Juventus-ledelsen så fornøyd med Zlatan at de vil tilby ham en ny kontrakt som strekker seg ut 2009-sesongen.

Zlatans opprinnelige kontrakt går ut 2008, men ble allerede da han skrev under for klubben i fjor sommer enig om at kontrakten kunne reforhandles ved sesongslutt - om superspissen gjorde sine saker bra.

Det mener Fabio Capello og resten av Juventus' sportslige ledelse svensken har gjort, og kommer ifølge Gazzetta dello Sport til å tilby Zlatan en forlengelse av den opprinnelige kontrakten samt en solid lønnsøkning.

- En campione
- At Ibrahimovic kan bli en «campione», en av de største, visste vi allerede da vi kjøpte ham. Men vi trodde ikke det skulle gå så fort, sa Juventus' klubbdirektør Moggi for kort tid siden.

Zlatan Ibrahimovic kommer til å tjene rundt 10 millioner kroner mer i året i sin nye svært lukrative kontrakt. Det vil gjøre ham til en av de best betalte av alle stjernene i Juventus.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag