RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Sveriges Zlatan Ibrahimovic skal dele ut sin egen pris under den svenske fotballgallaen. Prisen «Nummer 10" skal gå til den som gjør det lille ekstra for svensk fotball.
Sveriges Zlatan Ibrahimovic skal dele ut sin egen pris under den svenske fotballgallaen. Prisen «Nummer 10" skal gå til den som gjør det lille ekstra for svensk fotball. Foto: Jonathan Nackstrand (AFP)

Zlatan deler ut egen pris

Zlatan Ibrahimovic er godt vant til å motta priser. Nå skal han dele ut sin egen pris under den svenske fotballgallaen.

Utmerkelsen skal deles ut til «en person som vier sitt hjerte til svensk fotball», skriver det svenske nyhetsbyrået TT. Prisen skal hete «Nummer 10».

– Jeg hadde ikke mye da jeg vokste opp, kun min rastløse sjel og mine store drømmer. Men nummer 10 er klar til å gå lenger enn noen annen. Det er derfor jeg starter «Nummer 10», en hyllest til alle som gjør det lille ekstra for svensk fotball. Jeg skal finne og belønne Nummer 10 på fotballgallaen, skriver Zlatan på Instagram.

Generalsekretær i det svenske fotballforbundet, Håkan Sjöstrand, sier han er glad for at United-spilleren tar dette initiativet.

– Vi vet det finnes en rekke mennesker der ute, som i med- og motgang gjør sitt ytterste for svensk fotball. Jeg er veldig nysgjerrig på hvem det er som får den første drakten, sier Sjöstrand.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere