RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan, for en perle!

Foto: Alessandro Garofalo (Reuters)
Sist oppdatert:
Scoret svensken årets mål på søndag? Se og døm selv!

LECCE - MILAN 1-1:

Det var spilt drøyt tre minutter av andre omgang, og stillingen var 0-0 mellom Lecce og Milan i kveldsmatchen i Serie A på søndag.

Da var det på tide med litt Zlatan-magi.

En lang pasning ble spilt om mot svensken, som var i duell med to Lecce-forsvarere. Det hindret ikke svensken i å dempe ballen på brystet, godt vendt vekk fra målet som sto drøyt 20 meter unna.

Ibrahimovic vendte seg og fyrte løs på halv volley, selv om både avstanden og vinkelen tilsa at det var å sløse bort ballen. Og antakeligvis sto han og beundret sitt eget mesterverk mens ballen fløy i en herlig bue over vertenes keeper Antonio Rosati og i krysset.

Sjekk målet på YouTube her(ekstern lenke)

Men gleden varte ikke evig for Milan.

Åtte minutter før full tid utlignet vertene på et hjørnespark, da Ruben Oliveira fikk stå alene og dunke ballen inn fra ti meter.

Flere scoringer ble det ikke, og dermed klarte ikke Milan å sikre et sekspoengs forsprang i den italienske ligaen. Alle de andre topplagene vant sine respektive kamper på søndag, og dermed er ikke avstanden ned til Lazio på andreplass på mer enn fire poeng.

Med andre ord er det fortsatt en lang vei som gjenstår før Milan eventuelt kan juble for deres første seriegull siden 2004.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere