*Nettavisen* Sport.

Zlatan hyller bråkmaker

Foto: Scanpix/AP

Han er regnet som den største bråkmakeren i Serie A. Det hindrer likevel ikke Zlatan Ibrahimovic i å hylle Romas kontroversielle unggutt Antonio Cassano.

02.03.05 13:30

Cassano har i løpet av sesongen slått ned en motspiller, forlatt flere Roma-treninger i sinne og er allerede på god vei til å pådra seg like mange gule kort som Vinnie Jones i sin tid gjorde i Wimbledon.

Men Juventus-stjernen Zlatan Ibrahimovic hyller likevel den kontroversielle unggutten. Svensken, som også har en del kontroversielle utspill på samvittigheten, mener Cassano er blant de aller beste spillerne i Serie A.

- Cassano er en stor individualist. Han kan avgjøre kamper på egenhånd, sier Zlatan Ibrahimovic til Gazzetta dello Sport.

Møter Roma
Juventus topper Serie A sammen med AC Milan, og møter Roma i helgen før returoppgjøret i Champions League mot Real Madrid onsdag om én uke.

- Roma spiller en flott type fotball. De har flere verdensklasse-spillere, som blant annet Francesco Totti. Men den største spilleren er Cassano - han er Romas hemmelige våpen, fastslår Ibrahimovic.

- Kampene mot Roma og Real Madrid blir to forskjellige oppgjør, så det viktigste for oss nå er å ta én kamp om gangen, fortsetter den svenske stjernespilleren.

Ibrahimovic er overbevist om at Juventus kan hente inn 0-1-nederlaget mot Real Madrid i returkampen I Torino.

Tror på avansement
- Vi har over 50 prosents sjanse for å gå videre. Real er likevel et livsfarlig team men jeg tror vi har store sjanser, selv om Pavel Nedved trolig ikke kan spille kampen, mener Zlatan.

Klikk på bildet for å forstørre.

Alessandro Del Piero er imidlertid tilbake etter skaden for fullt. Italieneren scoret blant annet to vakre mål mot Tore André Flos d en nøkkelspiller for oss, skryter Ibrahimovic.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag