Gå til sidens hovedinnhold

Zlatan hyller bråkmaker

Han er regnet som den største bråkmakeren i Serie A. Det hindrer likevel ikke Zlatan Ibrahimovic i å hylle Romas kontroversielle unggutt Antonio Cassano.

Cassano har i løpet av sesongen slått ned en motspiller, forlatt flere Roma-treninger i sinne og er allerede på god vei til å pådra seg like mange gule kort som Vinnie Jones i sin tid gjorde i Wimbledon.

Men Juventus-stjernen Zlatan Ibrahimovic hyller likevel den kontroversielle unggutten. Svensken, som også har en del kontroversielle utspill på samvittigheten, mener Cassano er blant de aller beste spillerne i Serie A.

- Cassano er en stor individualist. Han kan avgjøre kamper på egenhånd, sier Zlatan Ibrahimovic til Gazzetta dello Sport.

Møter Roma
Juventus topper Serie A sammen med AC Milan, og møter Roma i helgen før returoppgjøret i Champions League mot Real Madrid onsdag om én uke.

- Roma spiller en flott type fotball. De har flere verdensklasse-spillere, som blant annet Francesco Totti. Men den største spilleren er Cassano - han er Romas hemmelige våpen, fastslår Ibrahimovic.

- Kampene mot Roma og Real Madrid blir to forskjellige oppgjør, så det viktigste for oss nå er å ta én kamp om gangen, fortsetter den svenske stjernespilleren.

Ibrahimovic er overbevist om at Juventus kan hente inn 0-1-nederlaget mot Real Madrid i returkampen I Torino.

Tror på avansement
- Vi har over 50 prosents sjanse for å gå videre. Real er likevel et livsfarlig team men jeg tror vi har store sjanser, selv om Pavel Nedved trolig ikke kan spille kampen, mener Zlatan.

Alessandro Del Piero er imidlertid tilbake etter skaden for fullt. Italieneren scoret blant annet to vakre mål mot Tore André Flos d en nøkkelspiller for oss, skryter Ibrahimovic.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre