Zlatan i hardt vær - igjen

Foto: (foto: scanpix)

Zlatan Ibrahimovic er i hardt vær igjen. Nå har han kranglet på trening – igjen.

28.04.06 08:03

Denne gangen var det Patrick Vieira svensken havnet i tottene på. Ifølge Aftonbladet var det Zlatan som startet bråket. Han skal ha mistet humøret på grunn av en pasning, eller rettere sagt uteblivelsen av en pasning.

Konfrontasjon
- Ibra sentret til Vieira, som ikke spilte tilbake, men slo ballen ut på kanten, forteller en kilde i Torino til den svenske avisen. Zlatan skal da ha sagt «va fan culo» til Vieira, en italiensk variant av «fuck off». Svensken gestikulerte også opphisset.

Og Vieira er jo som kjent ikke redd for konfrontasjoner. Han svarte i samme stil og sprang mot Zlatan. De var på vei til å begynne å slåss da trener Fabio Capello, fysikktrener Massimo Neri og to Juve-spillere fikk kastet seg imellom for å forhindre at krangelen utartet.

Ifølge Aftonbladet vil ingen av spillerne bli bøtelagt for bråket.

Det er bare tre dager siden klubbdirektør Luciano Moggi hadde et hemmelig møte med Zlatan. Fabio Capello tok også Zlatan til side på treningen tirsdag, uvisst av hvilken grunn. Men italiensk presse tror Capello skulle fortelle svensken at han vil bli vraket i helgens bortekamp mot Siena. Hva Moggi hadde på hjertet, er det få som vet.

Blir han solgt?
Spørsmålet er om klubben som leder Serie A med tre serierunder igjen å spille, har fått nok av svenskens dårlige humør. Italiensk presse har lenge spekulert i at Juventus kommer til å selge spissen, og torsdagens episode bidrar neppe til å dempe spekulasjonene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.