RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan i krangel med lagkamerat

Foto: Pa Photos/Scanpix
- Stemningen er litt spent.

Sverige fikk ikke den drømmestarten på EM de hadde håpet på, og gikk på et surt 1-2-tap mot Ukraina mandag kveld. Les mer om kampen her.

Det er ikke det eneste som skaper hodebry for svenskene. Nå rapporteres det nemlig at svenskenes spisspar mot Ukraina er alt annet enn perlevenner.

Kranglet
Ifølge Aftonbladet og Expressen skal Zlatan Ibrahimovic nemlig ha havnet i en hissig diskusjon med lagkamerat Markus Rosenberg i pausen under oppgjøret mot Ukraina.

Svenskenes spilleransvarlig Marcus Allbäck innrømmer at stemningen er intens i den svenske leiren.

- Stemningen er litt spent. Det føles ikke helt avslappet, men det er ikke rart. Det er mange her som gjør sin første mesterskapskamp, men jeg håper det kommer til å slippe taket, sier Allbäck ifølge Aftonbladet.

Tungt
Zlatan og Rosenberg utgjorde spissparet til Sverige i EM-åpningen, med Zlatan i en tilbaketrukket rolle. Etter kampen var den svenske superstjernen svært misfornøyd, forståelig nok.

- Dette er tungt. Vi skal ikke tape denne kampen, og vi har gode sjanser til å gjøre mål. Vi ledet jo 1-0, så får de 1-1 og 2-1 på en corner. Det skal ikke skje. Men nå er situasjonen som den er. Det gjenstår to kamper. Vi må gjøre det enda bedre, sier Zlatan til SVT.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere