RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan i ny slåsskamp

Foto: Marco Vasini (Ap)
Sist oppdatert:
Milan-treningen avbrutt etter at Zlatan Ibrahimovic og Oguchi Onyewu havnet i tottene på hverandre.

Det har ikke manglet på drama etter at Zlatan Ibrahimovic flyttet fra Barcelona til Milano i sommer. Nylig langet svensken ut et uprovosert spark mot lagkamerat Rodney Strasser på Milan-treningen, og like etter skal han ha sparket den nederlandske landslagsstjernen Mark van Bommel i spillertunnelen i pausen av landskampen mellom Sverige og Nederland.

Nå har 29-åringen på nytt havnet i medias søkeløs – og heller ikke denne gangen er det av de riktige grunnene, selv om de første rapportene ikke tyder på at det var svensken feil.

Framfor rundt 30 tilskuere skal Zlatan ha blitt taklet hardt av Oguchi Onyewu på fredagens trening. Ifølge La Repubblicas rapporter, gjengitt av Aftonbladet, skal svensken ha blitt sint, men det var amerikaneren som skal ha angrepet Milan-spissen.

Onyewu skal ha tatt kvelertak på laget stjernespiller. Et titalls spillere måtte til for å skille de to kamphanene. Treningen ble deretter stoppet, og de to kamphanene fikk en durabelig skyllebøtte av Milan-trener Massimiliano Allegri.

Onyewu, med fortid i blant annet Newcastle, har ikke fått spilletid i Milan etter overgangen forrige sommer.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere