*Nettavisen* Sport.

Zlatan i skalle-episode

Zlatan Ibrahimovic gjorde en hodebevegelse mot Udinese-stopper Sanches Cribari - som gikk rett i bakken.

04.10.04 10:31

Det var i slutten av første omgang i Serie A-oppgjøret mot Udinese i går at Juventus-spissen markerte sin misnøye med Cribari.

Juventus hadde frispark på Udineses banehalvdel på stillingen 0-0, og midtstopperen holdt svensken i trøya. Zlatan, som fylte 23 år i går, ble lei av holdingen, og gjorde en hodebevegelse mot Udinese-spilleren, som stupte teatralsk i gressmatta.

Dommer Stefano Farina, som sto midt i hendelsens sentrum, gikk bort til Cribari og ga ham tilsnakk for filming. Zlatan slapp fra hendelsen uten sanksjoner.

Burde blitt utvist
I Italia er meningene delte om skalle-episoden. Situasjonen rullet over tv-skjermene gjentatte ganger i går kveld.

- Det skjer slike ting mange ganger i løpet av en fotballkamp, sa Arturo Di Napoli, gjest på Domenica Sportivo. Der var de fleste enige om at Zlatan gjorde en markering og at han ikke traff motspilleren.

Men ikke alle mente dommeren burde sluppet Zlatan så lett.

- Alle her er av samme oppfatning. «Ibra» burde ha fått rødt kort, fortalte en reporter i La Gazetta dello Sport til Aftonbladet.

- Cribari fortalte meg at han ble skallet av Ibrahimovic, men jeg vil ikke diskutere dette, sa Udinese-trener Luciano Spaletti til tv-kanalen Sky.

Skadeproblemer for Juve
Juventus vant til slutt kampen 1-0 etter scoring av innbytter Marcelo Zalayeta et drøyt kvarter ut i andre omgang, men seieren kan vise seg dyrkjøpt for serielederen.

Zalayeta erstattet David Trezeguet som ble skadet i en hodeduell. Etter kampen ble det klart at franskmannes skulder er ute av ledd.

- Nå må vi ta en beslutning om Trezeguet skal operere skulderen eller ikke. Gjør han det, vil han være ute av spill i fire måneder, men det er helt opp til ham selv, sier Juventus-trener Fabio Capello.

Dessuten ble Pavel Nedved skadet for Juventus, og vil være ute i minst to uker. Fra før har klubben Alessandro Del Piero på skadelista.

Klikk her for tabell, toppscorer- og terminliste.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.