RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan med nytt gullkorn

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Den svenske superstjernen forklarer hvorfor han klarer seg uten Champions League-gull.

Tirsdag fikk AC Milan en god start på årets Champions League-sesong, da de spilte 2-2 borte mot Barcelona på Camp Nou.

Det skjedde uten Zlatan Ibrahimovic på banen.

Mangler Champions League-gullet
Zlatan har sikret seg en status som en lykkeamulett, etter at svensken har vunnet seriegull med alle klubbene han har spilt i siden han forlot Malmö, og det begynner å bli en bra CV for den svenske angriperen.

Utenfor Sverige har Ajax, Juventus, Inter, Barcelona og nå Milan har fått nyte godt av Zlatans tjenester. Likevel har ingen av klubbene han har vunnet gull med gått til topps i verdens gjeveste klubbturnering, nemlig Champions League.

Ikke min skyld, bedyrer Zlatan, og kommer med følgende gullkorn:

- Hadde fotball vært et «enmannsshow», hadde jeg vunnet alt, sier han, like selvsikker som alltid.

- Kjemper hver dag
Men han har fortsatt ikke gitt opp å vinne Champions League.

- Jeg kjemper hver dag for å vinne turneringen. Men det er ingen desperat sak – at jeg må vinne det. Lykkes jeg ikke, kommer jeg til å banne den dagen jeg legger skoene på hylla, og skrike: «Fy faen, jeg vant det ikke». Men jeg ble den fotballspilleren jeg ville bli, sier Zlatan Ibrahimovic i et intervju med Viasat Sport.

29 år gamle Zlatan mener det er mye viktigere at laget fungerer sammen, noe som er langt viktigere enn at enkeltspillere glitrer, bedyrer han.

- Nå handler det om å være et lag. Jeg har spilt sammen med virkelig gode spillere, og de har hjulpet meg å vinne titler. Det er faktisk det fotball handler om, sier Zlatan.

- Nådde mine mål
Selv om han ikke ender opp med å vinne Champions League, er Zlatan sikker på at han allerede har oppnådd nok til å være fornøyd med karrieren.

– Jeg har hele tiden strevet etter å bli så komplett som mulig. Den dagen jeg slutter kommer jeg til å si at jeg nådde mine mål, sier han til Viasat Sport.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere