RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Zlatan på vei til Real

Sist oppdatert:
Det melder i alle fall en av Sveriges største aviser.

Zlatan Ibrahimovic skal være på vei til Real Madrid, melder expressen.se, som baserer seg på den normalt etterrettelige italienske sportsavisen Gazetta dello Sport.

Ifølge den italienske avisen skal den svenske landslagsspissen ha fått et tilbud om 5,7 millioner pund (om lag 69 millioner norske kroner) i årslønn for å ta turen til Spania. Zlatan skal allerede nå være den best betalte fotballspilleren i Italia med en årslønn på rundt 50 millioner norske kroner. En lønnsøkning på nesten 40 prosent er noe Zlatan Ibrahimovic ikke ønsker å takke nei til, mener den italienske avisen.

Agenten til den kontroversielle spilleren, Mino Raiola, har allerede begynt forhandlinger om en ny kontrakt med bedre lønnsbetingelser i Inter.

- Ibrahimovics uttalelse om at «den som velger meg, vinner ligagullet» var intelligent. Det kan være en invitt til Real Madrid som tidligere har vist interesse for Kaká, men som nå kanskje vender øynene mot Ibrahimovic, sa Alberto Cerutti i La Gazzetta dello Sport, til SPORT-Expressen nylig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere