RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Zlatan, så feil Myggen tok!

Erik Mykland hadde ikke tro på at Zlatan Ibrahimovic skulle passe i Barcelona.

MALAGA - BARCELONA 0-2:«Samuel Eto'o passer bedre i spillesystemet til Barcelona enn Zlatan Ibrahimovic».

Den påstanden kom TV 2s fotballekspert Erik Mykland med for noen uker siden, og han forklarte det også på en god måte som fikk en til å tro at han kunne ha et poeng.

Zlatan Ibrahimovic har neppe hørt uttalelsene til Myggen, men likevel har den svenske superstjernen klart å motbevise dem.

Lørdag kveld startet han kampen mot Malaga på innbytterbenken, men Barcelona måtte ta Thierry Henry av banen på grunn av skade etter en halvtimes tid. Inn kom Ibrahimovic, og ti minutter senere satte han inn 1-0-målet til Barcelona, etter en fin pasning fra spissmakker Leo Messi.

Det var hans femte ligakamp på rad med scoring og den sjette strake totalt! Så vi kan vel begrave hypotesen om at han ikke passer inn, kan vi ikke?

Gerard Pique satte inn 2-0-målet som punkterte kampen. Det kom rett nok en drøy halvtime før slutt, men i den formen Barcelona er for tiden, er det vanskelig å se for seg at Malaga skal score to ganger på dem i én og samme omgang uten å selv ha ledelsen først.

Barcelona har tatt fem seirer på sesongens fem første seriekamper og dessuten spart opp til imponerende 16-3 i målforskjell. Det holder likevel ikke til å toppe Primera Division, ettersom Real Madrid har like mange poeng og 16-2 i målforskjell.

Real Madrid vant 3-0 i hjemmekampen mot Tenerife tidligere lørdag kveld. Karim Benzema scoret to av målene, mens Kaka satte inn det tredje.

Enkelt: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere